Robusztus, kompakt és redundáns húzóköteles útadók kültéri alkalmazásokhoz

2020. június 24., szerda, 06:00

Címkék: Kvalix mérés méréstechnika szenzorok szenzortechnika

A Kübler tovább bővítette húzóköteles útadóinak termékválasztékát, amely négy kategóriát foglal magában: Performance, Robust, Compact, valamint Base sorozat.

Az új, 4 méteres hosszúságméréshez kifejlesztett C60 húzóköteles útadó a Robust sorozathoz tartozik. A név kötelez: robusztus kialakításának köszönhetően az IP69k védettségi osztályba sorolt, –40 °C-tól +85 °C-ig terjedő hőmérsékleti tartományban üzemeltethető útadó ideális szenzormegoldás kültéri lineáris alkalmazásokhoz.

A rugalmasság és az adaptálhatóság a ház- és kábeltípusok széles választékában, a széles mérési tartományban és a különféle interfészekben is visszatükröződik. A kínálatban számos kivitel elérhető, például nyitott vagy zárt, illetve a perforált lemezborításokkal szerelt tokozások is. A húzóköteles útadó stabil rozsdamentes acél kábellel (ø 1,0 mm) és szabadon választható kábelcsatlakozókkal – például befogóbilinccsel, M4 menettel vagy gyűrűvel – rendelkezik.

Robusztus és redundáns: húzóköteles útadók akár 4 méteres hosszúságméréshez. Különösen alkalmasak a kültéri alkalmazásokhoz

A húzóköteles útadó nagyon jó, maximum ±0,1% linearitással és akár 4 méteres mérési tartománnyal rendelkezik. Az eszközhöz az általános interfészek, például CANopen vagy analóg 0…5 V, 0…10 V, 4…20 mA, potenciométer-kimenetek is elérhetők.

A mobil automatizálás növekvő biztonsági követelményeinek megfelelően nem ritka, hogy néhány érzékelőt két változatban is telepítenek. Ez az általános költségek növekedését, magasabb telepítési költségeket és helyszűkét von maga után.

A kompakt és robusztus kivitelben az új C60 húzóköteles útadó redundáns változatban is elérhető. A húzóköteles útadót mobil gépekben, munka- és mentőplatformokban, valamint az általános automatizálásban használják.

www.kuebler.com/draw-wire-encoders

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek