Szenzortechnika és folyamatszelepek az ipar minden területére

2022. február 28., hétfő, 06:00

Címkék: automatizálás folyamat folyamatirányítás folyamatvezérlés SMC szelep szenzorok szenzortechnika szűrés

 

SZŰRÉSTECHNIKA

Sokan nem tudják, hogy az SMC első termékei szinterbronz szűrőelemek voltak. Az SMC ma már folyadékszűrők széles palettáját kínálja, melyek nem csak víz, hanem egyéb folyadékok és gázok szűrésére is alkalmasak. Szűrőink az egészen kis méretektől, akár 20m3/h kapacitásig elérhetők.

SZENZOROK

A hűtőkör felügyelete kiemelten fontos érzékeny berendezések üzemeltetése közben. Az SMC áramlás- és nyomásszenzorainak segítségével könnyedén azonosíthatók a hűtőrendszerben a szivárgások vagy a szűrők eltömítettsége. Korszerű szenzoraink IO-Link kommunikációval is elérhetők, így beállításuk csak pár percet vesz igénybe.

 

FOLYAMATSZELEPEK

Az SMC folyamatszelepei széles mérettartományban elérhetők. A szelepek tömítéseinek és nedvesített alkatrészeinek anyagminősége megválasztható, így számos közegű hálózatban használhatók. Az alapkiviteleken túl, sok speciális kivitelű szelep érhető el, mint az energiatakarékos vagy a kalapácshatást csökkentő szelep.

 

SMC - VEZETŐ SZAKÉRTŐ AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN

Az 1959 áprilisában Tokióban, Japánban alapított SMC Corporation termékeinek portfóliója ma már több mint 12 000 alapmodellből, és több mint 700 000 variációból áll, amelyek célja, hogy jobb versenyképességet biztosítsanak Önnek. A termékek között a kezdetektől fogva megtalálhatók a pneumatikus rendszerek elemei, a szűrőktől kezdve a szeleptechnikán át a végrehajtóelemekig, valamint ma már az ipari tendenciáknak megfelelően elektromos hajtások, érzékelők, ionizátorok, és még sok más, iparágspecifikus termék is. Legfontosabb értékünk az erős műszaki szakértelmünkben rejlik, öt műszaki központunk közül kettő Európában található. Világszerte megtalálható gyártóüzemeink közül a legközelebbi Csehországban van, illetve több közép- és kelet európai országban is történik helyi szerelés és végellenőrzés. A regionális raktárak kiterjedt hálózata biztosítja a termékek és alkatrészek 24 órán belül történő expressz szállítását.

 
 

Elérhetőségek:

SMC Fluid Control csoport

fc@smc.hu

smc-fluidcontrol.hu

SMC Hungary Kft.

2045 Törökbálint Torbágy utca 15-19.

+36 23 513 000

www.smc.eu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek