Több mint pusztán egy megoldás

A KELLER Custom Solutions termékkategória lehetővé teszi a nyomásérzékelők optimalizálását

2021. augusztus 05., csütörtök, 06:00

Címkék: Keller mérés méréstechnika nyomásérzékelés nyomásmérés nyomásmérő nyomásszabályozó nyomástávadó szenzor szenzortechnika

A KELLER sztenderd termékeket tartalmazó katalógusa lefedi a nyomásmérési technológia legtöbb alkalmazási területét. Ennek ellenére gyakran nagy előnyökkel jár a nyomásérzékelők optimalizálása annak érdekében, hogy magasabb szintű komplett rendszerekbe integrálhassuk azokat.

A KELLER moduláris termékkialakítása nagy rugalmasságot kínál, és lehetővé teszi az ügyfélspecifikus adaptációk elvégzését anélkül, hogy túllépnénk a költségkeretet – még kis gyártási darabszámok esetén is.

Kompetenciamegosztás a tökéletes érzékelő megoldások létrehozásához

A KELLER az elmúlt csaknem 50 év alatt számtalan kihívást jelentő projektet fejezett be sikeresen a piezorezisztív nyomásmérési technológia terén. Az első pillantásra sokszor könnyűnek látszó alkalmazások már igen összetettnek bizonyulhatnak, ha alaposabb elemzésnek vetjük alá azokat. Ha az érzékelő tényleges használati körülményeit már a kezdetektől figyelembe vesszük, jelentős javulást érhetünk el a hatékonyság és a tartósság terén. Az ügyfelekkel folytatott kölcsönös tapasztalatcsere ezért központi szerepet játszik a KELLER sikerében. A kompetencia megosztása lehetővé teszi számunkra a legjobb érzékelő megoldás kiválasztását.

Egy testreszabott ügyfélspecifikus megoldás létrehozásának szakaszai:

  1. Az érzékelő alapvető specifikációinak megadása a megfelelő alkatrészek kiválasztásához.
  2. A tervezett helyszín megfelelő kialakításának meghatározása érdekében a környezeti feltételek értékelése.
  3. Az ügyfélspecifikus megoldás megtervezése, figyelembe véve az összes szabványt és előírást.
  4. Az elektronikus modulok összeállítása, figyelembe véve az alkalmazásspecifikus vásárlói igényeket.
  5. Az elektromos interfészek és csatlakozások konfigurálása.
  6. Egyedi termékcímkézés lézergravírozással vagy címkékkel.

A KELLER weboldalán (keller-druck.com/custom-solutions) található „Custom Solutions” termékkategória már mindent tartalmaz, amit tudni érdemes a nyomásmérést magában foglaló, ügyfélspecifikus termékmegoldások lehetőségeiről és követelményeiről.

www.keller-druck.com/custom-solutions

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek