Új ultrahangos szivárgásérzékelő az SKF kínálatában

2018. szeptember 12., szerda, 10:59

Címkék: mérés méréstechnika SKF szenzor szenzortechnika ultrahang

Az SKF TKSU 10 ultrahangos szivárgásérzékelő egyszerűbbé teszi a szivárgás helyének beazonosítását

Az SKF bejelentette az SKF TKSU 10 ultrahangos szivárgásérzékelő piaci bevezetését. Az egyszerűen működtethető műszer az ultrahang-technológiát használja a sűrített levegős- vagy vákuumrendszerekben fellépő szivárgás észlelésére.


A zajos ipari környezetben való használatra tervezett intuitív TKSU 10 az ultrahang mérésére szolgáló érzékelő segítségével azonosítja be a szivárgás helyét. A készülék kényelmes LED-kijelzővel rendelkezik, amely segítséget nyújt a felhasználó számára a szivárgás felderítésének optimalizálásához és a szivárgás mértékének meghatározásához. 

A TKSU 10 a szivárgás érzékeléséhez szükséges valamennyi alkatrésszel rendelkezik: egy könnyű, kézi szivárgásérzékelő műszer; nyakba akasztható kivitelben készült fejhallgató, így a védősisakkal együtt is használható; rugalmas szonda a szűk helyek eléréséhez; elemek; USB-kábel; és egy SKF hordtáska.

Az SKF ultrahangos szivárgásérzékelő minden olyan iparágban használható, ahol sűrített levegős alkalmazások üzemelnek, beleértve a papír- és vegyipari ágazatokat, valamint a sűrített levegővel működő szerszámokkal felszerelt műhelyeket is.

www.skf.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek