Univerzális, robosztus és közkedvelt

Bemutatkozik a PowerScan 9500 termékcsalád

2016. október 01., szombat, 14:49

Címkék: Datalogic PowerScan szenzor szenzortechnika vonalkód vonalkódolvasó

A Datalogic PowerScan 9500 termékcsalád kézi olvasói a gyártó felső kategóriás ipari vonalkódolvasói közé tartoznak. Robosztus, de mégis ergonomikus kialakításuk, alacsony súlyuk könnyű és sokoldalú felhasználást tesz lehetővé használóik számára.

Ipari környezetben szinte mindennapos, hogy egy vonalkódolvasónak kültéren is ugyanúgy működnie kell, mint beltéren a környezeti ártalmaktól mentes területen. A PowerScan 9500 termékcsalád olvasóit ezért úgy alakították ki, hogy ellenálljon a hőmérsékleti ingadozásoknak, valamint a kosz, por, eső okozta károknak (IP65 védelem).
 
A termék egyedi Datalogic GreenSpot funkciójával a felhasználó többféle módon megerősítést kap a sikeres olvasásról: az olvasófejen elhelyezett ledek felvillanásából, a kiadott hangjelzésből és a kódon megjelenő zöld pöttyről.Az egyedi igényeket és a változó felhasználói környeztet figyelembe véve különféle verziók érhetők el:

  • A PowerScan PBT9500 Bluetooth és PM9500 rádiófrekvenciás vezeték nélküli 1D/2D vonalkódolvasók nagy kapacitású akkumulátora akár 10 órányi folyamatos olvasást is lehetővé tesznek. Használhatók ideális raktári és gyártásközeli alkalmazásokhoz valamint ipari környezetben egyaránt.
  • PowerScan PM9500 olvasó opcionálisan elérhető kijelzővel és billentyűzettel, mely erős ipari környezetben (öntöde, présüzem) ad plusz vizuális megerősítést a sikeres olvasásról a beépített hang és fényjelzés mellett.
  • PowerScan 9500 DPM  család vezetékes és vezeték nélküli olvasói elsősorban a gépiparban, az autó,- és elektronikai iparban válthatnak nélkülözhetetlenné, mivel az itt alkalmazott lézergravírozott vagy pontbeütéssel készített DPM kódokat csak az arra alkalmas, speciális olvasómodullal ellátott eszközökkel lehet leolvasni. 

A Datalogic PowerScan 9500 termékcsalád multi- interfész kapcsolatai lehetővé teszik a különféle munkaállomásokhoz (PC, laptop, PLC) való illesztést.

A termékcsalád sokoldalúsága, kedvező ár-érték aránya és a 3 év gyártói garancia igazolja, hogy a PowerScan 9500 ipari vonalkódolvasók nem véletlenül tartoznak a világ legtöbbet eladott robosztus vonalkódolvasói közé.

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne?

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek