Üzemkész érzékelőrendszer közvetlenül a szállítószalagon történő működéshez

2021. július 13., kedd, 06:00

Címkék: Kvalix Leuze mérés méréstechnika raklap szenzor szenzortechnika

A Leuze egy innovatív speciális rögzítőkonzolt fejlesztett ki a raklapfelismerésre használt 25C sorozatú érzékelőkhöz. A felhasználók egy komplett, üzemkész állapotban lévő rendszert kapnak, mivel a Leuze már a gyárban felszereli a rögzítőkonzolokat. A felhasználó ezáltal megtakarítja a szállítószalagok üzembe helyezésének idejét és költségeit.

A Sensor People egy innovatív speciális konzolt fejlesztett ki a 25C sorozat érzékelőihez, ami feleslegessé teszi az érzékelők a végfelhasználó általi felszerelését és finombeállítását. A szállítószalag-rendszer gyártói már a gyárban felszerelik az új rögzítőkonzolokat. Az első üzembe helyezést és a finombeállítást a jövőben is elvégezheti a gyártó – a végfelhasználó ezáltal időt és pénzt takarít meg, és a szállítószalag telepítése után azonnal megkezdheti a munkát.

Új speciális rögzítőkonzolok a raklapfelismeréshez használt 25C sorozatú érzékelőkhöz

Tökéletes illeszkedés a szállítószalag belső területén

Az innovatív rögzítőkonzolokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a 25C érzékelő sorozathoz. A szállítórendszer gyártója az új Leuze rögzítőkonzol segítségével integrálja az érzékelőket a szállítószalag belső részébe. A mechanikus rögzítőrendszereknek köszönhetően feleslegessé válik az esetlegesen akadályt képező profilok használata. Az integrált elülső ellenző megbízhatóan tereli el a szennyeződést okozó szálló részecskéket.

Innovatív, gyári integráció az érzékelővel ellátott speciális rögzítőkonzol számára a szállítószalag belső területén történő raklapfelismeréshez

A Leuze megoldása így összességében kevesebb tisztítást és karbantartást igényel, mint a klasszikus fényvisszaverő optoelektronikus érzékelőkre támaszkodó rendszerek. A felhasználók ezenkívül az érzékelők speciális környezeti fény konfigurációjából is hasznot húzhatnak: a 25C sorozat modelljei érzéketlenek a magas frekvenciájú LED-megvilágításra a gyártótérben vagy a logisztikai épületekben. Az érzékelők a detektálási teljesítményüknek és kiemelkedő funkciótartalékuknak köszönhetően megbízhatóan ismerik fel a különböző raklaptípusokat.

www.leuze.com

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek