Új Keysight Smart Bench Essentials sorozat a Farnell kínálatában

2021. május 11., kedd, 17:56

Címkék: Farnell mérés méréstechnika teszt tesztműszer tesztrendszerek

Az újonnan piacra kerülő sorozat holisztikus teszteszköz-családot is tartalmaz, amely teljes mértékben csatlakozik a felhőhöz, hogy lehetővé tegye a távolról történő munkavégzést.

Az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a Keysight új Smart Bench Essentials sorozatával bővítette piacvezető teszt- és mérőeszköz-portfólióját. A maximális termelékenység és ár-érték arány érdekében több eszközt integráltak zökkenőmentesen egyetlen megoldásba. A Smart Bench Essentials sorozat átfogó kapcsolatot biztosít a műszerek és a felhő között. Ideális megoldás a távoktatás, valamint a professzionális mérnökök számára, akik teljesen összekapcsolt és integrált tesztmegoldást keresnek az otthoni munkavégzéshez.

A kompakt kialakítással rendelkező Smart Bench Essentials sorozat egy kivételes csatlakozási tulajdonságokkal rendelkező tesztpad termékcsaládot is tartalmaz. A Keysight 1000X oszcilloszkópokkal működő egyenáramú tápegységből, digitális multiméterből és funkciógenerátorokból álló Smart Bench Essentials sorozat innovatív felhasználói élményt nyújt, a távoli munkavégzést forradalmasításával. A sorozat részeként kapható műszertartó készlet lehetővé teszi a Smart Bench termékek helytakarékos 2x2 elrendezését.

A Farnellnél kapható Smart Bench Essentials sorozat a következőket tartalmazza:

  • A három kimenetű egyenáramú tápegység (EDU36311A) három 90 W-os, elektromosan leválasztott csatornát szolgáltat tiszta és megbízható tápellátással. A csomag intuitív és könnyen használható interfészekkel rendelkezik, kézi vezérléssel vagy USB vagy LAN segítségével történő programozással. A WVGA (video graphics array) a műszertől a kimenet állapotáig bezáróan nyújt információkat. Az alacsony akusztikus zajú kimeneti tápegység a túlfeszültségtől, az áramtól és a túlmelegedéstől védett.
  • Az 5.5 számjegyű digitális multiméter (EDU34450A) egy kompakt, bench alkalmazásokhoz tervezett, modern digitális multiméter (DMM). 11 különböző bemeneti jelet képes mérni, beleértve a DCV-t, DCI-t, True-RMS ACV-t, ACI-t, 2- és 4-vezetékes ellenállást, frekvenciát, folytonosságot, diódatesztet, hőmérsékletet és kapacitást. További főbb jellemzők: 5.5 számjegyű felbontás, akár 110 leolvasás/mp mérési sebesség a sebességkritikus tesztek számára, valamint a nagyméretű belső memória, ami hosszútávú adatnaplózást tesz lehetővé. A nagy teljesítményű, olcsó DMM 7 hüvelykes színes kijelzővel, USB és LAN csatlakozással, USB flash meghajtó támogatással és szoftverrel rendelkezik a távfelügyelethez és az adatnaplózáshoz.
  • A 20 MHz-es funkció / tetszőleges hullámforma-generátorok egy- (EDU33211A) és kétcsatornás (EDU33212A) műszert tartalmaznak, amelyek amplitúdóban és frekvenciában összekapcsolhatók, és kívülről kioldhatók. A funkciók hat beépített modulációtípust és 17 népszerű hullámformát tartalmaznak a teszteléshez használt általános alkalmazások szimulálására. 16 bites, tetszőleges hullámforma képességgel rendelkezik, csatornánként akár 8 millió minta memóriakapacitással. Az intuitív, információgazdag előlapi interfész 7 hüvelykes színes kijelzővel egyidejű paraméterbeállítást, jelmegtekintést és szerkesztést tesz lehetővé az egyszerű kezelés érdekében. Az USB és LAN interfészek, valamint a szoftverek távoli kapcsolatot biztosítanak, míg az előlapon található USB thumb drive port kényelmes fájlkezelést kínál.

„A COVID-19 világjárvány miatt általánossá vált az otthoni munkavégzés és a távoktatás – jelentette ki James McGregor, a Farnell tesztműszerekért felelős globális vezetője – Az olyan innovatív megoldások, mint a Smart Bench sorozat, lehetővé teszik a hallgatók, a tanárok és a mérnökök számára, hogy ugyanolyan hatékonyan és biztonságosan dolgozzanak otthonról, mint korábban a laboratóriumban. A magas szintű szolgáltatás nem merül ki a raktározásban és a szállításban, hanem a valós kihívásokra ajánlott megoldásokat is magában foglalja. A Smart Bench sorozat által kínált holisztikusan összekapcsolt megoldás valódi változást hoz a mérnöki munkában, történjen az a laborban, otthon, vagy máshol.”

A Keysight teljes műszerportfóliója egy általános felhasználói felületet és szoftvert is tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a világ bármely pontján könnyen csatlakoztathassák az eszközöket. Az ügyfelek könnyen integrálhatnak több eszközt, amelyeket egyetlen képernyőn konfigurálhatnak, vezérelhetnek és felügyelhetnek. A Keysight PathWave Benchvue szoftverének, valamint az új Remote Learning vagy Lab Manager szoftvernek köszönhetően az adatok a különböző helyeken dolgozó csapatok között is megoszthatók.

A Farnell ingyenes műszaki támogatást nyújt az ügyfeleknek a nap 24 órájában, valamint hozzáférést biztosít online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazási jegyzetekhez, videókhoz és webinárokhoz.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek