Új OMRON impulzusszámlálók

Kényelmes és könnyen használható automatizálási megoldások

2021. augusztus 13., péntek, 11:05

Címkék: karbantartás mérés méréstechnika mérőeszköz Omron TME

A TME kínálatában már megtalálhatók az OMRON legújabb impulzusszámlálói. A jól ismert cég az automatizálás elektronikai alkatrészeinek elismert gyártója. Ezeket a termékeket, a H7CC sorozatot, ipari alkalmazásokhoz tervezték, a könnyű kezelhetőségre és a hosszú élettartamra összpontosítva.

A H7CC számlálók legfőbb előnyei közé tartozik a nagyméretű, könnyen olvasható kijelző és az egyszerű beállítás. A számláló hat számjegyének mindegyikének megvan a saját beállító gombja (fel/le). A fehér karakterek kontrasztos fekete háttéren vannak megjelenítve. A jelvezetékeket (bemenet és kimenet) csavaros sorkapcsok vagy kerek dugaszoló csatlakozók segítségével szerelik fel - a modelltől függően. A számláló kimenetek lehetnek tranzisztorok vagy relék, amelyek kibővítik a lehetséges alkalmazások körét. Ezenkívül a számláló beépített jelet tartalmaz a garantált élettartam túllépése érdekében - ez a funkció a prediktív karbantartás kategóriájába tartozik, ezzel elkerülhető az állásidő és az esetleg hibás eredmények.


Csavaros sorkapocs csatlakozás 

Dugaszoló csatlakozás

Az impulzusokat inkrementális vagy dekrementális (előre beállított érték alapján), valamint vegyes módban is meg lehet számlálni. Bizonyos típusú H7CC számlálók fordulatszámmérővel is rendelkeznek. A csavaros sorkapcsokkal rendelkező készülékek számlálhatják az impulzuscsoportokat és kettős számlálóként működhetnek. A H7CC sorozat két számlálási sebességet kínál: maximális frekvenciája 30Hz (impulzus 16,7 ms-tól felfelé) vagy 10kHz (0,05 ms-os impulzus).

 

 

Specifikáció:

Számláló típusa

elektronikus

Számlált érték

impulzus

Számlálási tartomány

-99999 és 999999 között

Szerelés

panelre szerelt (DIN sín vagy állvány)*

Számláló fajtája

előre beállított értékkel, inkrementális/dekrementális, fordulatszámmérővel*

Bemenet típusa

NPN/PNP/érintkező

Kimenet típusa

NPN tranzisztor kimenet, SPST vagy SPDT relé kimenet*

* bizonyos modellek

A cikk forrása:

www.tme.eu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek