Multifunkciós PLC kompakt hardverprofilban

Többfunkciós, kompakt PLC + HMI beépített I/O-val

2018. május 22., kedd, 06:00

Címkék: HMI IO-Link ipari kommunikáció kommunikáció Kvalix PLC vezérlés vezérléstechnika vezérlő vezérlőpanel

Az Unitronics legújabb, UniStream 5″ többfunkciós programozható logikai vezérlője rendkívül kompakt hardverprofilban érhető el. A gyártó egyetlen egységbe építette a PLC-t, a HMI-t, valamint az I/O interfészt.

A beépített I/O-t tartalmazó kompakt PLC + HMI hiánypótlónak bizonyult a programozható logikai vezérlők piacán. Olyan OEM-gyártók számára ajánlott, amelyeknek olyan helytakarékos vezérlőkre van szükségük, amik komplex gépek vezérlésére képesek és színes érintőképernyővel támogatják a gépkezelőket.

A többfunkciós vezérlő két szériában – UniStream 5" és UniStream 5" Pro – érhető el. Mindkét sorozat támogatja az SNMP, VNC, FTP, SMS és e-mail funkciókat, valamint a GSM/GPRS modemen keresztüli kommunikációt. A Pro verzió egy beépített webszervert, audiocsatlakozót, videotámogatást, valamint SQL klienst is tartalmaz, ipar 4.0 kompatibilitást nyújtva az OEM-gyártók számára.

A hardver

Az UniStream 5" rezisztív színes érintőképernyője minimalizálja a telepítésihely-igényt és a kábelezési követelményeket, és kiküszöböli az operátorpanel-PLC kommunikáció beállítását. A beépített, de modelltől függően eltérő I/O konfigurációkkal digitális és analóg ki- és bemenetek – nagy sebességűek is –, illetve hőmérséklet-bemenetek is rendelkezésre állnak. A felhasználók akár 2 048 I/O ponttal bővíthetik a konfigurációkat.

A beépített kommunikációs lehetőségeket egy Ethernet, egy USB host és egy Mini-B USB programozó port biztosítják, melyek soros portokkal és egy CANbus porttal bővíthetők.

Hatékony programozás

Az UniStream szolgáltatási portfóliója magában foglalja az önhangoló PID-szabályozókat, adatbevitelt, adatlapokat és előírásokat, beépített trendekkel és sablonokkal megjelenített adatmintavételt, riasztásokat, többszintű jelszavakat és plug & play kommunikációt CANopen, CAN Layer2, MODBUS, EtherNet/IP stb. protokollokkal.

Az Újrahasználási paradigma lehetővé teszi a programozók számára, hogy létradiagramos és C felhasználói funkciókat hozzanak létre, HMI képernyőket tervezzenek, weboldalakat hozzanak létre több – akár ázsiai – nyelven, majd elmentsék ezeket egy könyvtárban, hogy más projektekben is felhasználhatók legyenek.

Az OEM-gyártók és a rendszerintegrátorok számára a legnagyobb előny az Unitronics ügyfélszolgálata: nincsenek rejtett költségek vagy megkötések. Minden szoftver, segédprogram és támogatás – beleértve az Unitronics Community Forum-tagságot – díjmentes.

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.        

1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3.

(+36 1) 272 2242

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

www.unitronicsplc.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek