Gyárlátogatási lehetőség a robotgyártó KUKA-nál

Modern Gyárak Éjszakája 2018

2018. október 29., hétfő, 17:12

Címkék: automatizálás gyárlátosagtás ipari robot kollaboratív robot KUKA Robotics okosgyár robot robotika

A Modern Gyárak Éjszakáján az érdeklődők testközelből láthatnak példákat a negyedik ipari forradalom automatizált és digitalizált termelési megoldásaira, megtudhatják, hogyan néz ki egy igazán modern gyár. 2018-ban az ipari robotgyártó KUKA is csatlakozik a népszerű kez-deményezéshez, és megnyitja füzesgyarmati üzemét az érdeklődők előtt.

A nagy sikerre való tekintettel immár második alkalommal kerül megrendezésre a Modern Gyárak Éjszakája elnevezésű országos program 2018. november 16-án 16:00-22:00 óra között, amely keretében az érdeklődők testközelből láthatnak példákat a negyedik ipari forradalom automatizált és digitalizált termelési megoldásaira, megtudhatják, hogyan néz ki egy igazán modern gyár. A kezdeményezés keretében országszerte megnyílnak az „okos gyárak”, hogy legmodernebb technológiáikat megismertessék a közönséggel. 2018-ban az ipari robotgyártó KUKA is csatlakozik a népszerű kezdeményezéshez, és gyárlátogatási lehetőséget biztosít az érdeklődők számára.

A KUKA világszerte közel 40 országban van jelen, gyártóegységi azonban csak három országban találhatók. Németország és Kína mellett kizárólag Magyarországon folyik gyártó tevékenység. A Modern Gyárak Éjszakáján a KUKA Hungária Kft. füzesgyarmati gyáregységében a látogatók megismerkedhetnek a robotokat „életre keltő” vezérlőszekrények gyártási folyamataival a gyár szakembereinek tolmácsolásában.

Helyszín: KUKA Hungária Kft. füzesgyarmati telephelye (5525 Füzesgyarmat, Pozsonyi u. 15.)

Időpont: 2018. november 16. 16:00-22:00 óra

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Biztonsági okokból a részvétel alsó korhatára 7 év.

További információ a Modern Gyárak Éjszakájáról:

http://moderngyarakejszakaja.hu/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek