Új Stäubli-iroda nyílt Révkomáromban

Az új iroda mind a magyarországi, mind a szlovákiai ügyfeleket hivatott kiszolgálni

2019. március 19., kedd, 06:00

Címkék: automatizálás csatlakozás-technika csatlakozó ipari robot komárom robot robotika Stäubli

A Stäubli több mint 10 éve jelent meg Magyarországon, és napjainkra jól csengő beszállítói nevet vívott ki magának a folyadékcsatlakozók, a villamos csatlakozók és az ipari robotok terén. A megnövekedett ügyfélszám színvonalas kiszolgálása érdekében a svájci világcég új iroda megnyitása mellett döntött a magyar–szlovák határ tőszomszédságában.

„A magyar piacon alapvetően a csatlakozásokkal és a robotokkal vagyunk jelen – jelentette ki Szabó Ernő, a Stäubli Systems, s.r.o. értékesítési vezetője. – A csatlakozástechnika a fluid- és elektromos csatlakozók területeire oszlik, amelyeket külön munkatársak képviselnek idehaza. A robotikát egy termékmenedzser, egy szervizes munkatárs, illetve a képzéseket tartó szakember képviseli.”

A 2019. március 6-án megnyitott új révkomáromi iroda mind a magyarországi, mind a szlovákiai képzéseket és adminisztrációt hivatott kiszolgálni. A robotika terén hatalmas növekedés tapasztalható, így a divízióban dolgozó munkatársak számára is egyre nagyobb területre volt szükség. Ennek megfelelően a robotikaszerviz nagyobb alkatrészraktárt kapott, és a megnövekedett számú Stäubli robot a képzésre vonatkozó igényeket is megnövelte – az új irodával már ennek sincs semmi akadálya.

Az új irodában a robotika oktatására is lehetőség nyílik

A magyarországi ügyfelek az új iroda előnyeiből olyan kézzelfogható módon részesülnek, mint a szervizidők lerövidülése, a képzés mennyiségének és színvonalának emelkedése, valamint a gyakorlati programozási lehetőségek helyszíni bemutatása.

Molnár László


A biztonság és a megbízhatóság érdekében kialakított csatlakozási megoldások

Az újító mérnöki tervezés, a kíváncsiság és a technikai szakértelem motiválja a Stäublit, hogy folyamatosan fejlessze a leginnovatívabb és sokoldalúbb csatlakozókat. Az iparágak széles körének kiszolgálásával mind a folyadékok, gázok, mind az elektromos áramellátás szabványos és testreszabott csatlakozási megoldásait, valamint minden alkalmazás támogatásához szükséges szakértelemmel rendelkezünk.

A Stäubli technológiailag fejlett megoldásokat kínál autóipari, vasúti, acél-, gyógyszer- és vegyipari, repülőgép, védelmi, erőátviteli valamint nukleáris, elektronikai, műanyag, motorsport, alternatív energiák, tesztelés és mérés és más iparágak számára.

Kiterjedt termékcsaládunkba gyorscsatlakozók és multicsatlakozók, valamint gyors szerszámcsere rendszerek és robot szerszámcserélők tartoznak. Minden termékünk kiváló teljesítményt, minőséget, biztonságot és megbízhatóságot biztosít, amelyet a Stäubli hírneve és a globális támogatási hálózat garantál.

A bemutatóautó évente kétszer másfél hónapig járja Magyarországot a több mint 1 000 Stäubli ügyfél kiszolgálásához

Beépített biztonság és fenntarthatóság

A Stäubli csatlakozók még a legigényesebb és legversenyképesebb iparágakban is megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, ahol az abszolút teljesítmény, a biztonság, a tartósság, a megbízhatóság és a hatékonyság fontos.

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek