Kedvezményes belépő az SPS 2022 kiállításra!

A TechMonitor és A Jövő Gyára olvasói idén kedvezményesen tekinthetik meg a nürnbergi SPS szakkiállítást.

2022. szeptember 15., csütörtök, 19:09

Címkék: automatizálás belépőjegy digitális digitalizálás folyamat folyamatirányítás folyamatvezérlés kiállítás Nürnberg NürnbergMesse SPS SPS IPC Drives

A világ minden tájáról mintegy 1 100 automatizálási vállalat mutatja be legújabb megoldásait Nürnbergben 2022. november 8-10. között, ami világjárvány után újra személyesen lesz látogatható és ismét meghatározó jelentőségű esemény lesz az ipari automatizálás jövőjét illetően.

A kiállítás látogatói többek között a nemzetközi automatizálási és digitalizálási szakértők által fejlesztett és kínált termékek és szolgáltatások széles választékából tájékozódhatnak Nürnbergben. A kiállítás három napja teljes áttekintést ad a piaci fejleményekről, annak összes termékét és újítását beleértve.

Ne hagyja ki a lehetőséget és tekintse meg kedvezményesen az SPS 2022 széleskörű kiállítói kínálatát! Kattintson a Regisztrációra és a jegyigényléshez használja az SPS22NTA4 promóciós kódot!

Nyitvatartás

Az idei SPS kiállítás 2022. november 8-án (kedd) és november 9-én (szerda) 9:00–18:00 között, november 10-én (csütörtök) pedig 9:00–17:00 között tart majd nyitva.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek