Az RS Components bemutatta a Schneider Electric új motoráramkör-védelmi termékcsaládját

A TeSys GV4 termékcsaládot alkotó rendkívül kompakt és robusztus megszakítók továbbfejlesztett védelmi képességeket biztosítanak 55 kW teljesítményig és 115 A áramerősségig.

2018. október 19., péntek, 15:18

Címkék: áram biztonságtechnika csatlakozás-technika csatlakozó motor RS Components Schneider Electric

Az RS Components (RS) bejelentette a motor áramköri megszakítók TeSys GV4 termékcsaládjának elérhetővé tételét, melynek gyártója, a Schneider Electric, vezető szerepet tölt be az energiagazdálkodás és az automatizálási alkalmazások speciális megoldásainak piacán.

A továbbfejlesztett jellemzők és funkciók egész sorát kínáló, rendkívül kompakt TeSys GV4 terméksorozat a digitális intelligenciát strapabíró és megbízható védelemmel ötvözi a motorhoz kapcsolódó alkalmazásokhoz. Lényeges, hogy a terméksorozatot a legzordabb környezetekben, például szennyvízkezelő létesítményekben, finomítókban, cementgyárakban, darus emelőgépekben történő használatra és számos más kihívást jelentő alkalmazáshoz tervezték.

Folyamatos működést tesz lehetővé, és csökkenti a motor állásidejét a legkeményebb feltételek között is. A TeSys GV4 jelenleg az egyetlen motor áramköri megszakító, amely az alapszintű megszakítóval biztosított védelmet továbbfejlesztett funkciókkal ötvözi, és amely képes kezelni az akár 55 kW-os teljesítményt és az akár 115 A-es áramerősséget.

A TeSys GV4 termékcsalád három típusú védelmet kínál: mágneses a GV4L típushoz; elektronikus termikus/mágneses a GV4P típushoz, amely két kategóriás (10 és 20), túlterhelési beállítások széles skálájával; illetve elektronikus termikus/mágneses állítható speciális védelemmel és riasztási funkcióval a GV4PEM típushoz. A riasztási és hibamegkülönböztetési funkciók az opcionális SDx oldalmodullal is elérhetők. Mindezen továbbfejlesztett védelmi és riasztást megelőző funkciók hatékonyabbá teszik a folyamatvezérlést és megkönnyítik a problémák észlelését még azok bekövetkezte előtt.

A TeSys GV4 termékcsalád alapfelszereltségéhez tartozik a két nyílású EverLink™ áramcsatlakozók. A vállalat által szabadalmaztatott EverLink csatlakozótechnológia csökkenti a laza, csupasz kábelekkel járó, kúszóáram kockázatát. Ezenkívül jobban ellenáll a rezgéseknek, és az évenkénti újrafeszítés is szükségtelenné válik. A termékcsaládhoz tartozó áramcsatlakozók tartozékok széles skálájával szerelhetők fel, beleértve a kiegészítőket, forgó fogantyúkat, illetve továbbfejlesztett riasztási és hibamegkülönböztető modulokat.

A termékcsalád működése kimondottan felhasználóbarát, melyhez hozzá tartoznak az NFC kommunikációs protokollon keresztül kiválasztható beállítások és az okostelefonokhoz, illetve táblagépekhez elérhető TeSys GV4 alkalmazás, melynek segítségével leolvashatók a diagnosztikai adatok, valamint beállíthatók olyan védelmi funkciók, mint az elakadás, a hosszú indulás és a földelési hiba.

Nyolc különböző névleges áramerősségű változatban kapható 2 és 115 A között, három megszakítóképesség elérhető 25, 50 és 100 kA, az IEC szabvány szerint 415 V AC esetén. A termékcsalád az EAC és CCC szabványok szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik; a GV4P és a GV4PEM típus UL tanúsítvánnyal is rendelkezik. A GV4 termékcsalád kompatibilis a Schneider Electric Green Premium ökocímkével, amely garantálja a teljes megfelelőséget az aktuális környezetvédelmi szabályozásokkal, beleértve a RoHS és REACH előírásokat, ezenkívül részletes és megbízható információkat tesz közzé a termékek környezetre gyakorolt hatásairól.

A Schneider Electric TeSys GV4 termékcsaládot az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja. További információkat az RS által kínált gyárkarbantartási megoldásokkal kapcsolatban itt talál: https://smarturl.it/plant-maintenance.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek