Álom vagy valóság?

8 = 24, azaz három műszak negyedáron. Lehetséges ez?

2022. november 01., kedd, 06:00

Címkék: Cad-Cam Solutions Kft. forgácsolás gyártásautomatizálás Haas CNC ISCAR Schunk

A Haas Automation magyarországi képviselete és a CAD-CAM Solutions Kft. idén is megrendezi a tavaly nagy sikert aratott, „Gyártásautomatizálási napok” néven ismert hagyományos házi kiállítást.

A Gyártásautomatizálási napok 2022 című szakmai rendezvény dedikált célja az automatizálás előmozdítása, a vállalkozások célja ugyanis nem lehet más, mint hogy adott munkamennyiséggel minél nagyobb értéket állítsanak elő. Az automatizálás ezért már a kisvállalkozások körében is elkerülhetetlen ipari trenddé vált.

Napjaink hektikus energiapiaci és geopolitikai változásai egyre nagyobb kihívás elé állítják hazánk ipari szereplőit, így egyre inkább teret nyer a technológiai optimalizáció. A rendezvénysorozat idei felvonásában szakmai partnereink közreműködésével kerülnek bemutatásra azok a megoldások, melyekkel egy energia- és költséghatékony, automatizált, egyedi alkatrészek gyártására is képes termelési rendszer is felépíthető.

Az előadások során lépésről lépésre veszik a modern megfogórendszerek, a minőségi szerszámok, a megbízható megmunkálóközpontok és a teljes gyártási technológiát keretbe foglaló szoftverek jelentőségét. Az előadók azt a kérdést is feszegetik majd, hogy milyen cégre szabott Ipar 4.0 megoldások segíthetik az energiahatékonyságot a tervezéstől a gyártás-előkészítésen át egészen a gyártásig.

 

Gyártásautomatizálási napok 2022

Helyszín: CAD-CAM Solutions Kft. technológiai központ, 8000 Székesfehérvár, Farkasvermi út 56.

Időpont: 2022. november 17–18. 8:30–16:00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Ha november, akkor Gyártásautomatizálási napok Székesfehérváron

A szakmai partnerek által tartott előadások és műhelymunkák közül minden látogató kiválaszthatja a számára leginkább érdekes témakört. A rendezvénynek helyet adó CAD-CAM Solutions Kft. az egyedi gyártás robotizációs lehetőségeiről, a tudásalapú automatizált gyártástervezésről, az energiahatékony gyártást célzó költségkalkuláció fontosságáról, valamint a TopSolid automatizálásban betöltött szerepéről beszél majd. A Schunk a befogástechnikai megoldásokat, a Haas a vezérlők automatizálási lehetőségeit, valamint az UMC500SS és a VF4SS gépeket mutatja majd be. Az Iscar a szerszámtechnológiák automatizációs lehetőségeit és az acélmegmunkálásban használt multifunkciós megoldásokat, a Motorex pedig az automatizált emulziókezelést emeli majd ki.

Program:

8:30 – 09:00

Érkezés, regisztráció

09:00 – 12:00

Bemutatkozás – előadások

12:00 – 13:00

Ebéd és kávészünet

13:00 – 15:45

Gyakorlati bemutatók

15:45 – 16:00

Kérdések – válaszok

Molnár László

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek