Az új ThinManager szoftververzió növeli az operátorok termelékenységét

2018. március 27., kedd, 10:31

Címkék: adat automatizálás FactoryTalk folyamat folyamatadatok folyamatirányítás folyamatvezérlés Rockwell Automation

A továbbfejlesztett vékony kliens szoftver könnyebb hozzáférést biztosít a dolgozók számára a termelési információkhoz, ami jobb vizualizációval és mobilitással is párosul.

Az ipari dolgozók a Rockwell Automation ThinManager v10.0 vékony kliens szoftverplatformjával mostantól még könnyebben férhetnek hozzá a felhasználás helyszínén a szükséges információkhoz. Az új vizualizáció, a mobilitás és a biztonsági funkciók segítenek, hogy az operátorok és a technikusok a Rockwell Automation szoftverportfoliójával és ipari vékony klienseivel növeljék termelékenységüket és csökkentsék a kiesési időt.

Az új virtuális képernyő-megjelenítéssel a felhasználók személyre szabhatják, hogyan szeretnék megjeleníteni az alkalmazásokat és a több forrásból származó adatokat. Ráadásul, mindehhez egyetlen sort sem kell átírni a kódban. Ez a képesség segítséget nyújt a felhasználóknak, hogy csak a munkájukhoz kapcsolódó információk jelenjenek meg. A hordozható eszközök támogatása szintén forradalmasíthatja a dolgozók hozzáférését az információkhoz. Például egy karbantartó technikusnak a diagnosztikához és a hibakereséshez elég ránéznie a gépre egy vegyes valóságot megjelenítő Microsoft HoloLens szemüveggel.

A ThinManager szoftver jobb vizualizációval és mobilitással segít az ipari vállalatoknak létrehozni a The Connected Enterprise ökoszisztémát” – összegezte Tom Jordan, a Rockwell Automation ThinManager marketingvezetője. „A szoftver vizualizálja az adatokat és képes a készülékek, felhasználók és helyszínek bármilyen kombinációjához eljuttatni azokat egy ipari létesítményen belül. A továbbfejlesztett szoftver még részletesebb betekintést nyújt a felhasználó tevékenységébe, amely így jobban irányítható.

A frissített szoftver azonosított beléptetést biztosít a termelékenység növelése érdekében. Régebben a felhasználónak külön be kellett lépnie a ThinManagerbe és a további szoftverekbe is, ami növelte a költséges műveletek végrehajtásához szükséges időt. A szoftver mostantól natív módon továbbítja a felhasználók belépési adatait a kompatibilis HMI megoldások felé, mint amilyen a FactoryTalk View Site Edition.

A továbbfejlesztett beléptető funkció a minden készülék és felhasználó kezelésére kiterjedő egyszerűsítéssel csökkenti az időt, amit az operátoroknak karbantartásra kell fordítaniuk és növeli a biztonságot. A 10.0 verzióval az operátorok több fajta azonosítót, például RFID kártyákat és biometrikus azonosítókat is tudnak konfigurálni. Az új, jelszavakat kezelő gyorsítótár lehetővé teszi, hogy az adminisztrátorok PIN-kódos azonosítási intervallumokat állítsanak be a műszakokra.

A beépített Relevance mobilitási megoldással a platform közvetlenül az egyes konkrét helyszíneken lévő mobil eszközökre képes továbbítani a támogatott szoftverelemeket. A Relevance olyan helyszínazonosítókat használ, mint a Bluetooth vagy a Wi-Fi, hogy a felhasználók és az eszközök kizárólag az engedélyezett területeken férhessenek hozzá a tartalmakhoz. Ez a képesség jobb csatlakoztathatóságot ad a felhasználóknak, miközben növeli a műveletek biztonságát is.

A ThinManager ott teszi hozzáférhetővé a tartalmakat, ahol szükség van rájuk, és úgy jeleníti meg azokat az operátorok számára, ahogyan a felhasználás megkívánja. Ez az egyetlen vékony kliens és mobilitási megoldás, amelyet kifejezetten ipari alkalmazások megosztásához és kezeléséhez fejlesztettek ki. A ThinManager számos vertikális ipari piacon elérhető, például az élelmiszer- és italgyártó iparban, valamint a víz-/szennyvízkezelő iparban is.

rok.auto/thinmanager.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek