Csúcsminőségű? Ipari fogaskerekes hajtómű? Azonnal?

Egyedi igények szerint összeszerelt és tesztelt hajtóművek akár azonnali szállítással

2017. augusztus 23., szerda, 06:00

Címkék: célgépek Chemplex elektromos hajtás fogaskerék gépgyártás hajtás hajtásrendszer hajtástechnika hajtómű Motovario

Kevés olyan ígérettel találkozunk, hogy 24 órán belül csúcsminőségű, épp a gépünkbe illő ipari fogaskerekes hajtóművet kapunk. Teszteltük a hajtomu24.hu oldalt, és megtudtuk, mi kell ahhoz, hogy a speciális, ipari fogaskerekű hajtóművet 24 óra alatt a gépünkbe szerelhessük. És azt is, hogy nem kell várni, ha sürgős a dolog.

Kinek kell hajtómű 24 órán belül? Például a célgépépítőnek.

Tegyük fel, hogy célgépépítő vagy. A tisztelt megrendelőd az utolsó pillanatban módosított egy paramétert. Kitalálta, hogy az egyik kulcshajtóművének nagyobb nyomatékot kell tudnia. Nem szép tőle, de lehet oka rá. Dúlhatunk-fúlhatunk, de az ügyfél az ügyfél. Persze tudjuk jól, minden ilyen eset extra erőbefektetést kíván: át kell tervezni a gép bizonyos részeit, hogy például fel tudjuk fogatni a nagyobb nyomatékot leadni képes hajtóművet. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor gyakran az egész hajtásláncot is meg kell erősíteni. Dolgozhat a tervező éjjel-nappal, de ha nem tudja azonnal beszerezni a szükséges hajtóművet, akkor teljesen felesleges az erőfeszítés. Esetünkben azonban a hajtomu24.hu csapata adja a beszállítói hátteret. Ez a csapat az esetek nagy részében azonnal ki tudja szolgálni a felmerülő igényeket, hiszen ők maguk szerelik össze a hajtóműveket. Pontosan azt, amire nekünk szükségünk van. Csak egy telefon, és azonnal indulnak a prések, és kisvártatva kész a friss hajtómű. Hátradőlhetünk, kizárt a hibás vagy akár csak hangos teljesítés! A hajtomu24.hu csapata a hazai piacon szinte egyedülálló módon, kiszállítás előtt valamennyi terméket leteszteli, ami elhagyja az üzemet. Sőt! Ezek a srácok még szombaton is bemennek, ha kell!

A termelő vállalatnak. Éppen lerobbant a gépsor, minden áll – egyetlen hajtómű miatt!

A karbantartó csapat fel-alá rohangál, mindenki a meghibásodott hajtómű miatti hirtelen leállással foglalkozik. A termelésvezető hívja a megrendelőt, hogy mi van, ha csúszik a szállítás. (Mi lenne? Borítékolható, hogy ez lehetetlen.) Az üzemvezető már szervezi az éjszakai tartalék műszakot, ha más nem, kézzel pótolják a gépet. A karbantartó stáb már daruzza a hajtást, hogy minél előbb szétborítsák, de mindenki sejti, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű.

Persze reménykedhetünk, de kell egy „B” terv is. Legyen! Szerezzünk be egy új hajtóművet! – egyezik bele a főnök. De ki tud ennyi idő alatt megfelelő hajtóművet varázsolni? Nézzük meg, mit tud a hajtomu24.hu! A mindig higgadt főnök most kicsit remegő kézzel hívja a hajtóműforródrótot (06-57/515-755) – ezen most sok múlik. „Azért ti, karbantartók, ne dőljetek hátra, javítsátok meg a régi vasat mindenáron!” – adja ki a határozott kérést, majd a telefonálásba feledkezve elviharzik. Pár perc múlva, amikor megjelenik, mintha kicserélték volna. Jó híreket kapott. De kinek köszönhető ez a hatalmas változás 5 perc alatt? A hajtomu24.hu csapatának, ki másnak?

Kiss László, a hajtomu24.hu mögött lévő Chemplex vezetője kérdésemre elmondja, hogy a stáb 25(!) év hajtástechnikai tapasztalatával is közel 2 év felkészülést és tanulást igényelt az, hogy az elismerten csúcsminőségű hajtóműveket gyártó, a legmagasabb nemzetközi standardokat is teljesítő Motovario számára bebizonyítsák: a hajtóműveket gyári, sőt talán még a gyárinál is jobb minőségben elő tudják állítani itt Magyarországon.

Azt látom, hogy a célgépépítők a minőség mellett vannak elkötelezve. Mivel érvel a Motovario mint a hajtomu24.hu egyik legnagyobb beszállítója mellett?

Kiss László: A Motovario 50 éves működése és a világban elfoglalt kiemelt piaci helye meggyőző érv. A Motovario nem a középszert tűzte a zászlajára, hanem a csúcsminőséget. Ezért találtunk egymásra. Számos további érvet lehetne felsorolni, de javaslom mindenkinek, hogy tegyenek próbára bennünket! Nincs vesztenivalójuk: 3M garanciánk mellett kizárt, hogy ügyfeleink rosszul járjanak.

Mi az a 3M garancia?

Nagyon egyszerű:

  • M1: Minőségi garanciát vállalunk, azaz az általunk értékesített hajtóművekre 12 + 12 hónap gyártói felelősségvállalást adunk.
  • M2: Megfelelő nyomaték garanciánk azt jelenti, hogy garantáljuk, hogy minden megrendelőnk az optimális teljesítményű és beépíthetőségű hajtóművet kapja. Nem csak azért adunk kisebbet, hogy olcsóbbak legyünk (és persze hamar tönkremenjen a hajtómű).
  • M3: Megfizethető ár, azaz „ár-érték arány garancia”, hogy Megrendelőinknek biztosan megérje: ha termékünk drágább, mint azt a tőle elvárt teljesítmény indokolja, vagy mint máshol egy, a miénkkel megegyező minőségű (olcsó másolatok természetesen kizárva) modell, akkor visszafizetjük az árkülönbözetet.

Hogyan lehetséges az, hogy bármilyen fogaskerekes hajtóművet elő tud állítani a szerelőüzem 24 órán belül? Ehhez minden bizonnyal gigantikus felszereltségű raktárra van szükség, rengeteg alkatrésszel.

A hajtóművek első, illetve első és második fogaskerékpárjait a hajtásházzal együtt a Motovario összeszerelve adja át nekünk. A hajtás lelke azonban az utolsó pár fogaskerék gondos kiválasztásán, minőség-ellenőrzésén és összeszerelési technikáján múlik. Mi ez utóbbit szereljük készre, tulajdonképpen a legfontosabb mozzanatot adjuk a készülékhez, ami a hajtást egyedivé, éppen az ügyfél alkalmazásának megfelelővé teszi. Szó sincs arról, hogy apró elemekből bármit összevarázsolunk, viszont a Motovario-paletta 90%-át akár azonnal el tudjuk készíteni.

Hogyan kivitelezhető az, hogy akár azonnal átveheti az ügyfél a hajtóművet? Mindent félredobnak, és felár ellenében előreveszik a sürgős kéréseket?

Ütemezzük a termelést, de ha kell, igen, mindent félredobunk. Az is gyakori, hogy a rendelést leadó ügyfél beül az autójába, és mire megérkezik, már adjuk is át neki a frissen összeszerelt és letesztelt hajtóművet.

Mindent letesztelnek?

Semmi nem hagyja el úgy a raktárunkat, hogy azt előtte egy saját belső protokoll alapján ne teszteltük volna le. A hibás teljesítés valószínűsége igen csekély.

Rugalmasak, hozzáértők és nagyon készségesek. Összességében ajánljuk a Chemplex Hajtómű-összeszerelő Központját. Ha sürgősen csúcsminőségű ipari fogaskerekes hajtóműre van szüksége, forduljon a hajtomu24.hu csapatához! (x)

www.hajtomu24.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek