Keresse ki a csillagjegyét, és olvassa el a tanácsomat Önnek!

Kérdezzen a TechMonitor szakértőjétől!

2018. február 12., hétfő, 06:00

Címkék: célgépek Chemplex gépgyártás hajtásrendszer hajtástechnika hajtómű kiss lászló

Eddig főleg hajtóművekről írtam, most kicsit lazábbra vettem a hangom, és eljátszottam azzal a gondolattal, hogyan tudnám most azt elősegíteni, hogy még jobb 2018-as évet tervezzen. Cikkemben megkísérlem kitalálni az Ön dilemmáját, kedves termelő vagy gépépítő kolléga, és segítek abban, hogy 2018-ban ne a problémáival küzdjön, hanem legyen Önnek is jól működő gépe (terve?). A terv az, hogy a termelés gyerekjáték, a gépépítés pedig élmény és kihívás legyen! Mi mást hívhattam volna ehhez segítségül, mint a jó öreg horoszkópot? Játsszon velem!

KOS március 21. – április 19.

Önt, kedves kos jegyű kolléga, arról ismerjük meg, hogy célratörő, eltökélt szándékú, és tűzön-vízen keresztülviszi az elképzeléseit. Határozottan tud választani, pontosan tudja, hogy milyen műszaki megoldásra van szüksége, az egyetlen dolog, amivel keresztülhúzhatják a számításait, ha nem szállítanak Önnek időben. Keresse meg azt a forrást, amelynek legalább olyan fontos a megbízható, határidőre történő szállítás, mint Önnek, és felhőtlen lesz a 2018-as éve!

BIKA április 20. – május 20.

Ön gyakorlatias, megfontolt, törekszik a tökéletesre, és a jól bevált technológiákon alapuló műszaki megoldások rajongója. Kedveli a csúcstechnológiát, a prémium márkákat. Javaslom, hogy ne adja lejjebb! 2018-ban nézzen szét, járjon utána azoknak a beszállítóknak, akiknek a prémium minőség a fő szempontja, és ehhez még korrekt ár is párosul. Fordítson kiemelt figyelmet a tervezésnek, a rendszerezésnek, és ne hagyja kicsúszni a kezéből az irányítást! Meglátja, elégedetten zárja majd a projektjeit, és nyugodtan fog aludni!

IKREK május 21. – június 21.

Önt éleseszűségéről, kommunikatív attitűdjéről, találékonyságáról messziről megismerjük a hajtástechnikában is. Kihasznál minden pillanatot, hogy fejlessze a tudását, feszülten figyeli az innovációkat, ugyanakkor elvárja, hogy érvekkel, számokkal bizonyítsák Önnek a nagy szavakat. Javaslom, hogy 2018-at kezdje azzal, hogy olyan beszállítót keres, aki kutatja és megtanulja a hajtástechnikai innovációkat, és megfelelő szakmai felkészültséggel tud Önnek választ adni minden kérdésére! Így kockázatok nélkül valósíthatja meg a legvadabb terveit!

RÁK június 22. – július 22.

Ön az a szakember, aki kötődik a megszokotthoz, aki nem vált egykönnyen, mert jobban bízik a már bevált technológiákban. Azért, hogy nagyobb profitot érjen el, törekedjen arra, hogy találjon egy szakembert, aki időről időre szakmailag felülvizsgálja a gépeit, megnyomja az alarm gombot, ha szükséges, így hosszú távra biztonságban érezheti magát a megszokott és bevált műszaki megoldásaival.

OROSZLÁN július 23. – augusztus 22.

Ön az a céltudatos és optimista műszaki szakember, aki bármi áron keresztülviszi az elképzeléseit, ha előtte alaposan meggyőződött annak pozitív hatásairól. Kedveli a luxust, a fényűzést. Kérdem én: miért adná alább 2018-ban, mint hogy olyan beszállítót keres, aki támogatni tudja Önt? Legyenek profi és csúcsminőségű termékei, amik öltöztetik a gépeit, és kifogástalan minőséget nyújtsanak. Ilyen gépekkel besöpörheti az elismeréseket! Sok sikert kívánok hozzá!

SZŰZ augusztus 23. – szeptember 22.

Ön kitűnik a műszaki szakemberek közül! Aprólékos, analitikus, logikus és megfontolt. Olyan hajtástechnikai forrást keressen 2018-ban, ahol minden műszaki tartalom korlátlanul elérhető, és ahol sokat látott szakemberek válaszolnak a kérdéseire! Fontos, hogy jó minőséget

MÉRLEG szeptember 23. – október 22.

Önnél jobban senki sem tudja, hogy egy jó kapcsolat a siker kulcsa! Olyan szakemberekkel vegye körül magát 2018-ban, akiktől – legyen bármilyen tapasztalt – tanulhat, és akik beleillenek az Ön által megálmodott környezetbe. Miért lenne a hajtástechnikai beszállítója ez alól kivétel? Hiszen a gép lelkének, a hajtástechnikai elemeknek a beszerzése több mint bizalmi viszony. Törekedjen arra, hogy beszállítói közül azzal dolgozzon 2018-ban, akiben megbízik, és akivel kedélyes szakmai kapcsolatot képes fenntartani: csak olyannal üzleteljen, akiről el tudja képzelni azt is, hogy akár baráti viszony alakulhat ki Önök között. Sikeres kapcsolatokat kívánok Önnek!

SKORPIÓ október 23. – november 22.

Önt a teljesség vágya hajtja. Erős akaratú, törekvő, igazi vezéregyéniség! Tervei megvalósításához Önnek a legkiválóbb műszaki megoldás kell. 2018-ra azt kívánom, hogy találja meg azokat a szakembereket, akik a legjobbat tudják nyújtani a terveihez, és váljon meg minden hátramozdítótól vagy nem teljesülő ígérettől. Ha így tesz, bizalmi emberekkel alkot egy csapatot, jöhetnek a megrendelések, dőlhet a pénz, a siker! Úgy legyen, de a nagy hajtásban ne felejtsen el lazítani!

NYILAS november 23. – december 21.

Ön mindig kész az ismeretei bővítésére, látóköre kiszélesítésére. Szereti, ha a dolgok a tervek szerint haladnak, nem vág eléjük, nem sietteti azokat. 2018-ban keressen olyan hajtástechnikai forrást, ahol nagy tapasztalattal rendelkeznek, és tudják követni az Ön elvárásait, azonnali válaszokat adnak a kérdéseire, és képesek tartani a határidőket, hozni a terveket. Ha ez megvan, borítékolom, hogy nyerő év elé néz!

BAK december 22. – január 19.

Ön az egyik legteljesítményorientáltabb szakember. Gyakorlatias, céltudatos és kitartó. Minden fűszere megvan a sikerhez! Kívánom Önnek, hogy 2018-ban olyan beszállítókkal dolgozzon együtt, akik tisztelik az Ön munkáját, és értékelik a jót, a minőséget, amire Ön is törekszik. Ne dőljön be az olcsó, kétes minőségű alapanyagok ígéretének, hiszen a csúcsteljesítményhez csúcsminőség dukál! Induljon hát a csúcsra!

VÍZÖNTŐ január 20. – február 19.

Ön hallgat a megérzéseire, szeret függetlenül dönteni, törekszik a megvalósíthatóságra, gyakorlatiasan végzi a munkáját is. Hogy 2018-ban hatékonyabb lehessen, találja meg az olyan támogató beszállítókat, akik minden platformon a rendelkezésére állnak, minden adatot és részletet elérhetővé tesznek Önnek online, hogy szabadon, a saját igényei szerint dönthessen. Ugyanakkor legyenek kéznél, ha kérdése van. Ezáltal a beszerzéseivel időt spórol, és figyelmét más értékes dolgok felé fordíthatja majd: a családjára és a szabadidős tevékenységére. Hagyjon magának időt a feltöltődésre, és meg fog lepődni, mennyivel könnyebben mennek majd a dolgok!

HALAK február 20. – március 20.

Hatalmas tervei megvalósításához megvannak az elképzelései, de még egy kicsit bizonytalan? Itt az idő, hogy beiratkozzon egy tréningre, vagy keressen egy mestert, egy mentort, aki segíti Önt a szakmájában. A tervek megvalósításának a kapujában áll? Azt kívánom, hogy találja meg azt a személyt, akivel konzultálhat, aki eléggé tapasztalt ahhoz, hogy a bizonytalanságát eloszlassa. Ne kockáztasson, kérje ki szakember véleményét, és sikeres, pozitív évet zár majd! 2018-ban az Ön mottója: Egységben az erő!

Rátapintottam? Remélem, igen! Ne felejtse el megírni nekem a hajtomuszakerto@chemplex.hu címre! Én olvasom.

Sikeres, céltudatos és szorgos évet kívánok Önnek! Magamnak pedig, hogy elérjem azt, hogy Magyarország minden gépe működjön. Én majd akkor dőlök hátra.

Kiss László

Kapcsolódó cikk:

Ajánlom magamat, és téged ki ajánl?

Te juss át a mocsáron!

Szoktál kocsmázni a konkurenciáddal?

Vigyázz! Grillzombik a kert alatt!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én ritkán műtöm meg a vakbelemet

Kedves Te!

Ne vegyél hajtóművet, ne kérj hajtástechnikai tanácsot, mert le vagyok fagyva

Útvonalterv ezeröcsivel Moszkvába – és vissza

A hazai gépipar aknái – gépipari problémakutatás, 2019. november–december

Elképesztőek vagytok!

Kívántasd magad!

Talán sosem gondoltál rá, de barátkozz csak a kifejezéssel: minden ilyen esetben lopsz!

Vigyázz, mert bekavarok!

Bezzegelek egy kicsit. Amúgy kockás füzeted van legalább?

Tudod, mi a menő? Megmondom neked: az, ha célgépépítő vagy, és nem húzol szerelőnadrágot!

Építs pöpecül működő gépeket, és formáld az ipart!

Élvezed, amit csinálsz?

Innováció, digitalizálás és munkabiztonság

Merj nagyot álmodni! – 2. rész

Merj nagyot álmodni! – 1. rész

Megspórolok neked egy telefont. Ja, nem! Egy villanymotort

Lesz belőle masina?…avagy hogyan ne trollkodjunk szét egy ipartörténeti remeket

Kényelem az iparban: vezeték nélküli vezérlések

Te mire teszed a tétet?

Szívesen lapátolsz? Persze, de inkább hajóban!

Hajtóműves villanymotor: kompakt vagy moduláris kivitel, és miért?

Így vágd haza a géped – megszokásból!

Magyarországon minden gép működjön!

Legyen résen, mert most teljesen összezavarom!

Mennyi egy házi macska átlagéletkora?... avagy két lépés, ami meghosszabbítja a homlokkerekes hajtómű élettartamát

A fesztivál legjobb nője… avagy hogyan csípjük meg a bálkirálynőt

Úgy kell az AC-fék a villanymotornak, mint az agyunknak egy jó ásítás

Bepillantás a hajtástechnika jövőjébe

Nem kell mindig PLC!

Mit tenne, ha látná, hogy billeg az autója az emelőn?

Régi villanymotor – új frekvenciaváltóval. Érdemes megpróbálni, vagy a régi villanymotor kuka?

Mit tegyen, hogy elkerülje minden gyártócég rémálmát?

Még egy gondolat a kúpkerekes hajtóműről

​A kúpkerekesen nem fog ki semmi!

Használjunk bátrabban kúpkerekes hajtóművet!

Hogyan törjünk össze egy csigahajtóművet a lehető legrövidebb idő alatt?

Hol van igazán elemében a csigahajtómű?

Mire nem jó a csigahajtómű?

Mi a trükkje a megfelelő hajtóműtípus kiválasztásának?

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek