A VTI Instruments SMX sorozatú PXIe kapcsolói már raktárról elérhetők a Farnell kínálatában

2023. június 02., péntek, 16:26

Címkék: e-commerce e-kereskedelem Farnell kapcsoló

Az SMX sorozat kiváló jelintegritást és tesztelési megbízhatóságot biztosít hatékony, nagy sűrűségű csomagban.

Az AMETEK Programozható Power-hz tartozó VTI Instruments SMX sorozatú PXIe kapcsolói bővítették a Farnell teszt- és mérési megoldásainak kínálatát. Az SMX sorozatú PXIe kapcsolók kiváló jelintegritást és tesztelési megbízhatóságot biztosítanak hatékony, nagy sűrűségű csomagban, beleértve a hároméves garanciát.

A szoftveresen konfigurálható kapcsoló-alrendszerek növelik a rendszer rugalmasságát, segítik a költségek szabályozását azáltal, hogy lehetővé teszik egyetlen modul egyszerű használatát a különböző tesztelési követelményekhez. Az SMX sorozat a megoldások széles skáláját kínálja a DC-től a µhullámig, valamint az alacsonytól a nagy teljesítményig. Az SMX sorozatú illesztőprogramok és támogató szoftverek szabványos működést biztosítanak Windows, Linux és LabView rendszereken, díjnyertes grafikus felhasználói felületük pedig további lehetőségeket ad a mérnökök kezébe.

A VTI Instruments SMX sorozatú PXIe kapcsolói a legigényesebb légi-, hadi- és autóipari alkalmazásokban 20 éven át tartó bevált alkalmazásra épülnek. A sorozat kivételes teljesítményt és megbízhatóságot biztosít azáltal, hogy kiterjedt jelút-árnyékolást, leválasztást és beépített állapotfigyelést valósít meg, és első alkalommal ad műszerszint-váltási képességet a PXI Express számára.

A VTI Instruments SMX sorozatú PXIe kapcsolóinak fő előnyei a következők:

  • Kiváló jelintegritás.
  • Megnövelt tesztelési megbízhatóság a kiterjedt jelút-árnyékolásnak köszönhetően.
  • Alacsonyabb kapcsolási költségek a szoftveresen konfigurálható multiplexer és mátrix csoportosítás révén.
  • Lecsökkentett állásidő a beágyazott állapotfigyeléssel.
  • Intuitív programozási és hibakereső felület.
  • Kivételes zajvédelem.
  • Hatékony, nagy sűrűségű csomag.
  • Interaktív sematikus vezérlés.
  • Három év garancia.

„Az SMX sorozat PXIe kapcsolói magukban hordozzák a VTI Instruments összes tapasztalatát és s kompetenciáját – jelentette ki James McGregor, a Farnell teszteszközök és gyártási kellékek részlegének globális vezetője. – Széles körben ismert és elismert az eszközök jelintegritása, zajtűrése és konfigurálhatósága, ezért örömmel kínáljuk azoknak a fejlesztőknek, akiknek ilyen teljesítményre és teljesítményre van szükségük.”

A VTI Instruments olyan termékeket és rendszereket kínál, amelyek a repülőgépek, hajtóművek és más nagyméretű szerkezetek fizikai integritásának és teljesítményének jellemzésére szolgáló adatok figyelésére és rögzítésére, valamint összetett elektronikus rendszerek funkcionális tesztelésének automatizálására szolgálnak. A VTI Instruments iparági vezetőként ismert arról, hogy minden alkalommal megbízható adatokat szolgáltat.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek