A Cognex 3D-A1000 intelligens kamerája újradefiniálja a csomagméret ellenőrzését

A kamera a legnehezebb méretvételi feladatokban is gyors és pontos eredményeket nyújt, kiemelkedő a minőség-ellenőrzési képességekkel

2019. december 02., hétfő, 06:00

Címkék: 3D cognex csomagolástechnika kamera kamerarendszer Kvalix logisztika mérés méréstechnika raktár raktári automatizálás raktárlogisztika raktártechnika

A gépi látás és az ipari vonalkódolvasás vezető szakértője bemutatta a 3D-A1000 méretellenőrző rendszert. Az áttörést jelentő intelligens kameratechnológiával felvértezett 3D-A1000 a legnehezebb statikus és mozgás közbeni méretellenőrzési kihívásokra is megoldást jelent a logisztikai, a csomagolástechnikai és raktározási alkalmazásokban.

A szabadalmaztatott 3D szimbolikus fény- és pontfelhő-technológiával a 3D-A1000 kamera gyorsan mozgó és összetett csomagok széles skálájának gyors és pontos ellenőrzését teszi lehetővé. A piacon elérhető egyéb technológiáktól eltérően a 3D-A1000 a nagy sebességű mozgást, az egyenetlen átmeneteket, az ívelt szállítószalag-rendszereket és a színes célfelületeket is képes kezelni. Ezenkívül pontos adatokat és méréseket szolgáltat, valamint felismeri a túltöltött és túlméretezett tételeket.

„Az online vásárlási trendek új automatizálási fejlesztéseket generálnak napjaink logisztikai folyamataiban – mondta Carl Gerst, a Cognex alelnöke. – A gyárak arra törekszenek, hogy a gépi látás technológiájával elégítsék ki a minőségre, áteresztőképességre és nyomon követhetőségre vonatkozó komplex követelményeket. A 3D-A1000 méretellenőrző rendszer egyszerű integrálhatósággal biztosítja a működési hatékonyság javításához szükséges teljesítményt és rugalmasságot.”

A 3D-A1000 kamera gyárilag kalibrált, és azonnal készen áll a rendszerintegrációra. A hagyományos rendszerekkel ellentétben, amelyek esetében képzett mérnökök számára is három-hat órát igényel a telepítés és a kalibrálás, a 3D-A1000 egy intuitív beállító varázsló segítségével könnyen, kevesebb mint 15 perc alatt telepíthető.

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

www.cognex.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek