Egy új globális megállapodással a Farnell pontos, alacsony költségű Piera Systems részecskeérzékelőket forgalmaz

2023. február 08., szerda, 16:31

Címkék: e-commerce e-kereskedelem Farnell levegőtisztaság mérés méréstechnika szenzor szenzortechnika

A Farnell új disztribúciós megállapodást írt alá a Piera Systems céggel a rendkívül pontos Intelligens Részecskeérzékelő („IPS”) család értékesítésére. A sokoldalú érzékelők alacsony költségek mellett kínálnak kivételes pontosságot, és egyszerű integrációra tervezték őket, így életképes megoldást jelentenek a különféle környezetekben, például irodákban, kórházakban, iskolákban stb.

A levegőminőség nyomon követése egyre nagyobb hangsúlyt kap, mivel a világ továbbra is a világjárvány hatásaival és az éghajlatváltozás kezelésével küzd. A beltéri levegő minősége közvetlen és jelentős hatással van az emberi egészségre, a termelékenység elvesztésétől a súlyos betegségek kialakulásáig. A legkisebb, 1 mikronnál kisebb részecskék a legveszélyesebbek, mivel könnyen felszívódnak a véráramba. A független tanúsítvánnyal rendelkező Piera IPS érzékelők PM.01-ig pontosan észlelik ezeket a szubmikronos részecskéket, a legtöbb más érzékelővel összehasonlítva, amelyek csak becsléseket tudnak adni.

A rendkívül érzékeny optoelektronikai részecskeérzékelők fotonszámláló kiolvasási technológiát használnak. Kompakt kialakításának és alacsony energiafogyasztásának köszönhetően az IPS érzékelő képes gyorsan begyűjteni és kiolvasni az adatokat, miközben a részecskéket méret alapján azonosítja be. Három modellben kapható (3-as, 5-ös és 7-es sorozat), mindegyik más-más kimenettel. Az állítható érzékenységszabályozás kiváló pontosság és sokoldalúság elérését teszi lehetővé.

„A világjárvány a beltéri levegő minőségét is előtérbe helyezte és izgatottan várjuk, hogy a Pierával együttműködve pontos levegőminőségi adatok érhetők el szerte a világon – mondta Sarah Priebe, a Farnell az érzékelőkért felelős termékszegmens vezetője. – A Pierával kötött partnerségünk lehetővé teszi számunkra, hogy az IPS érzékelők alacsony költsége és nagy pontossága miatt új piacokat és alkalmazásokat célozzunk meg és fedezzünk fel."

„A Farnell-lel kötött megállapodás óriási mérföldkövet jelent számunkra, hogy teljesebb levegőminőségi megoldásokat és jobb egészségügyi eredményeket érjünk el – mondta Vin Ratford, a Piera Systems vezérigazgatója. – A Farnell globális lefedettségével ezt a kiváló levegőminőségi technológiát világszerte eljuttathatjuk az ügyfelekhez.”

A Piera Systems intelligens részecskeérzékelője már elérhető a Farnell, a Newark és az element14 kínálatában.

www.farnell.com/corporate

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek