Síküveg és fólia pontos vastagságának mérése

2022. április 18., hétfő, 06:00

Címkék: fólia Kvalix mérés méréstechnika szenzor szenzortechnika üveg

Az IMS5400 fehér fény interferométer IMP-TH70 érzékelője <1 nm felbontással méri az üveg és a fólia vastagságát. Az érzékelő 70 mm-es, vagyis mintegy kétszer akkora munkatávolságot, ezenkívül nagyobb dőlésszöget tesz lehetővé, mint a korábbi modellek. A passzív hűtés és az aktív hőmérséklet-kompenzáció rendkívül stabil mérési eredmények elérését teszi lehetővé ipari környezetben.

A Micro-Epsilon IMS5400 interferoMETER-hez elérhetővé vált az új IMP-TH70 érzékelő, amely 70 mm-es, vagyis mintegy kétszer akkora munkatávolság elérését teszi lehetővé, mint a korábbi modellek. Az új érzékelő ezenkívül kis, mindössze 5 µm átmérőjű fényfoltot generál, és ±4,5°-os anyagdőlésszöget is képes kezelni. Mindez még enyhén ívelt felületek esetében is stabil mérési eredményeket hoz létre.

Az interferoMETER termékcsoport a Micro-Epsilon legprecízebb optikai rendszere. Robusztus felépítését a gyártósorokon történő használatra tervezték. Az innovatív fehér fény interferométerek széles körű csatlakozási lehetőségeket kínálnak a különféle vezérlőrendszerekbe és gyártási programokba történő optimális integráláshoz.

Ezek közé tartoznak a digitális interfészek, például az Ethernet/EtherCAT, valamint az analóg kimenet. A vezérlő és az érzékelők teljes konfigurációja a megszokott módon a webes felületen keresztül történik. A webes kezelői felület jól felépített, és egyszerű beállítási és paraméterezési lehetőségeket kínál.

www.micro-epsilon.com

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek