Kiváló minőségű fém 3D nyomtatók és robotok a Surplex aukcióján

2023. november 21., kedd, 09:04

Címkék: 3d fémnyomtatás 3D nyomtatás additív gyártás árverés aukció ipari robot kollaboratív robot robot robotika Surplex

Az ipari automatizálás és digitalizáció fejlődése a gyártási folyamataik hatékony korszerűsítését teszi lehetővé a vállalatok számára. A beruházások minimalizálása érdekében az átállás használt gépekkel is megvalósítható. A Surplex, az ipari gépek online aukciósháza november 27-ig több mint 20 kiváló minőségű 3D nyomtatót és robotot kínál aukción.

Az ipari gépek egyik vezető online aukciósházaként a Surplex egy ismert német szerszámgépgyártó vállalat használt gépeinek exkluzív választékát kínálja egy közelgő aukción. Az aukció közel 20 kiváló minőségű INSSTEK 3D fémnyomtatót és DOOSAN ipari robotot tartalmaz. A 3D fémnyomtató modellek a következők: MX LAB, MX-600 és MX Mini. A Doosan ipari robotok modelljei a következők: M0609 robot, M1509 és M0617

Az aukció további előnye a gépek aktuális gyártási éve – a legrégebbi berendezést is csupán 2017-ben gyártották. Az érdeklődők a gépeket a németországi Höchstadtban tekinthetik meg előzetes egyeztetést követően. Az aukció november 27-én ér véget a Surplex.com felületén.

Technológiai átállás az iparban

Az ipari gyártás növekvő automatizálása és digitalizációja új lehetőségeket kínál a vállalatoknak hatékonyságuk növelésére. A robotika és a fejlett nyomtatási technológiák alkalmazása – amilyen berendezések a jelenlegi aukción is felkínálásra kerülnek – jó példa arra, hogy a vállalatok hogyan modernizálhatják gyártási folyamataikat. Az ilyen technológiák elérhetősége a Surplex.com használt gépek értékesítési piacán költséghatékony megoldást kínál az ilyen innovatív gyártási folyamatokra történő átálláshoz.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek